به فروشگاه کالا سلامت ولیعصر خوش آمدید

برچسب: شیر سه راه شیشه ای و تفلونی T

شیر سه راه شیشه ای و تفلونی T

نمایش دادن همه 2 نتیجه

  • شیر تفلونی

    برای بررسی تخصصی شیر تفلونی باید به شما بگوئیم که از نظر مقاومت حرارتی، شیشه باید تا دمایی بین نقطه بازپخت پایین و بالایی گرم شود. باید حدود ۳۰ دقیقه در آن دما نگهداری شود. سپس باید با توجه به نرخ های خنک کننده تجویز شده خنک شود. استحکام کششی شیشه نسبتاً کم است، عاملی که با وجود ترک یا خراش به شدت افزایش می یابد. از نظر مقاومت در برابر تغییرات دما، شیشه باید به خوبی گرم و سرد شود تا از بارهای مکانیکی مجاز بیشتر نشود و از شکستگی جلوگیری شود. انواع مختلف شیشه سطوح مختلف مقاومت در برابر تغییر دما را نشان می دهند. شیشه با آب و اسیدها در سطح سطح حداقل واکنش نشان می دهد. فقط مقادیر کمی از شیشه حل می شود که از طریق آن لایه ای از سیلیکاژل روی سطح تشکیل می شود تا از حمله بیشتر جلوگیری کند. اسید هیدروفلوریک و اسید فسفریک داغ از تشکیل چنین لایه ای جلوگیری می کنند. قلیاها در غلظت‌ها و دماهای بالا به سطح شیشه حمله می‌کنند که گاهی منجر به تخریب درجه‌بندی ابزارهای حجمی یا تغییر در حجم می‌شود. اول از همه، دستگاه را در آب سرد تمیز کنید تا مطمئن شوید که باقی مانده های پروتئینی پاک شده است.

    اطلاعات بیشتر
  • شیر شیشه ای

    هتر است برای بررسی تخصصی شیر شیشه ای به شما بگوئیم که در ابتدا در حالی که شیمیدانان و محققان در حال استفاده فزاینده از پلاستیک در آزمایشگاه هستند، شیشه هنوز انتخاب بسیاری است. بدیهی است که تصمیم گیری در مورد مناسب بودن شیشه یا پلاستیک برای کار به عناصر مختلفی مانند طراحی ابزار، ویژگی های مواد و هزینه بستگی دارد. اما شیشه انتخاب بسیاری از دلایل خوب است. شیشه با مقاومت شیمیایی بالای خود در برابر بسیاری از مواد از جمله اسیدها، قلیاها، حلال های آلی، محلول های نمکی و آب، عملکرد بهتری از پلاستیک دارد. تنها موادی که می توانند شیشه را از بین ببرند اسید هیدروفلوئوریک، قلیایی های قوی مورد استفاده در دماهای بالا و اسید فسفریک غلیظ هستند.

    اطلاعات بیشتر
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare